You are here: HOME | Servicii | Publicitate | Internet

Internet

Publicitatea online, cea mai în vogă metodă de promovare a ultimilor ani

Publicitatea prin intermediul internetului este, în ultimii ani, cea mai în vogă metodă de promovare din România, bugetele alocate anual pentru această activitate fiind în creștere continuă, deși piața de publicitate din țara noastră a suferit în ultimii ani. Cu toate acestea însă, potențialul acestui segment este în continuare unul uriaș, România fiind încă în urma altor state europene din acest punct de vedere.

Promovarea online este preferată datorită costurilor reduse față de alte metode de promovare clasice, a faptului că mesajul ajunge mult mai ușor la publicul țintă, dar și pentru că tot mai mulți români au acces la internet în orice moment al zilei, oriunde s-ar afla.

Mspot realizează campanii de promovare în mediul online, produce identitatea vizuală a campaniei (creare de bannere statice sau dinamice, machete, etc.) și oferă spațiu publicitar în rețeaua proprie de site-uri și în site-urile partenere. În funcție de cerințele clienților, se pot realiza demersuri pentru obținerea de spațiu publicitar online și pe alte site-uri.

Cerere oferta

Servicii:

Prioritate:

Rezolvati operatia simpla de mai jos
5 + 9 =

PUBLICITATE

+40 755 063 888 (Romania)

© 2015 - 2019 ~ mspot.ro Powered by Globe Vision Design