Pixuri

Prețuri de producător, calitate europeană și o gamă largă de modele și tehnici de personalizare

Deși trăim într-o eră tot mai tehnologizată, instrumentele de scris sunt în continuare indispensabile și sunt folosite în cele mai variate medii și domenii de activitate. Astfel, pixurile personalizate rămân un mijloc de promovare foarte eficient și utilizat pe scară largă. 

Mspot își extinde oferta cu noua gamă de pixuri, toate modelele regăsindu-se în noul nostru catalog. Proiect al Globe Vision Design, Mspot este importator direct al pixurilor. Grație parteneriatului nostru cu producătorul instrumentelor de scris, unul dintre cei mai importanți din Uniunea Europeană, putem oferi prețuri de producător, calitate europeană și o gamă largă de modele și tehnici de personalizare, inclusiv culori unicat care se regăsesc în paletarul Pantone (în cazul anumitor comenzi și la un număr minim de bucăți). Veți găsi în catalog modele noi, atrăgătoare, practice și pretabile oricărui buget. De la pixurile clasice, la prețuri mici, până la cele high-end, cu inserții de metal și modalități de personalizare unice, toate se regăsesc în oferta Mspot. Bineînțeles, se pot comanda și pixurile în formă standard, nepersonalizate.

Unice prin design, pixurile din colecția Clip4You reprezintă posibilitatea supremă de personalizare a pixurilor. Grație unei tehnologii inovatoare, poate fi modificată structura pixului, în sensul în care o parte sau tot clipsul acestuia poate fi personalizat în orice formă, în format 2D, 2D+ sau 3D. Se imprimă apoi clipsul folosind tehnologia digitală full-color, rezultând astfel imagini sută la sută fidele cu realitatea a unui produs, logo, text, etc.

 

CLICK AICI pentru a vedea catalogul

 

Cerere de ofertă

Datorită metodelor multiple de personalizare disponibile, a numeroaselor modele de pixuri din ofertă, a cerințelor specifice ale fiecărui client (cantitate, model, număr de culori dorite a fi tipărite pe pix, etc.) și a eventualelor limitări în ceea ce privește producția, nu poate fi stabilit în avans, cu exactitate, un preț fix pentru pixurile personalizate. 

Pentru o cotație finală de preț în ceea ce privește o comandă pentru pixuri personalizate, vă rugăm să trimiteți la adresa office@mspot.ro, următoarele detalii: 

- modelul pixului dorit (ex: Lenox Classic + Metal) și culoarea sau culorile acestuia. Specificați și codul de culoare al modelului dorit (codurile de culoare sunt disponibile în catalog, în dreptul fiecărei culori sau combinații de culori oferite de producător pentru fiecare model în parte)

- cantitatea dorită

- tipul de personalizare (ex: Clip4You cu clips personalizat și tipar digital, eventual metoda de inscripționare, dacă există preferințe - tampografie, serigrafie, aplicare de autocolant polimer în relief, aplicare folie cromată, gravură laser etc.). Se va reține faptul că în funcție de cantitate sau modelul ales este posibil ca unul sau mai multe tipuri de personalizare să nu fie disponibile.

- logo-ul sau textul pe care doriți să îl inscripționați, editabil, în format .cdr, .eps, .pdf. În cazul în care nu aveți încă un logo sau text într-o formă pe care ați dori-o inscripționată pe pix, Mspot și Globe Vision Design vă oferă servicii profesionale de design. 

- câte culori doriți să aibă logo-ul sau textul personalizat (se va reține faptul că în cazul unor anumite culori ale pixului este nevoie anterior tipăririi logo-ului sau a textului personalizat de aplicarea unui strat de culoare albă. Acest strat este considerat o culoare)

În cazul în care doriți să achiziționați doar pixurile standard, fără personalizare, este suficient să specificați modelul de pix dorit, tipul acestuia (Classic, Classic+Metal, Transparent, Satin, etc.) și cantitatea dorită.

Realizarea plății

În termen de 24 de ore de la data primirii detaliilor legate de comandă veți primi oferta de preț și o fotografie a modelului de pix ales, inscripționat cu logo-ul sau textul dumneavoastră, oferindu-vă astfel șansa unei previzualizări a produsului ce urmează a fi comandat. Cererile de ofertă primite pe parcursul week-end-ului vor primi un răspuns în cursul zilei de luni. În cazul acceptării ofertei, Globe Vision Design SRL va emite factura proformă. Doar după primirea confirmării plății facturii proforme comanda va putea fi procesată. 

Livrare

Livrarea se va face în termen de maxim 15 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitățile producătorului, volumul comenzii și transport. Eventualele mici întârzieri, cauzate de motive obiective, nu vor putea constitui motiv de anulare a comenzii sau solicitarea de daune.

Comanda minimă

- Comanda minimă este de 500 de bucăți. Se pot comanda doar sute „întregi” de pixuri

- Pentru pixuri cu clips metalic și personalizate prin gravură laser comanda minimă este de 300 de bucăți

- Pentru pixurile Clip4You, cu clips personalizat, comanda minimă este de 3.000 de bucăți. În acest caz, la prețul final se adaugă, pe lângă prețul pixurilor și eventual al inscripționării suplimentare al acestora cu logo, text, autocolant polimer, etc. și prețul realizării mulajelor necesare personalizării clipsurilor

- Se pot comanda atât pixuri personalizate cât și standard, fără personalizare

- Se pot comanda și alte culori decât cele standard prezentate în catalog, la un cost suplimentar și doar în anumite cantități minime, care vor fi comunicate în cazul în care solicitați personalizarea în alte culori decât cele de bază din catalog.

 

© 2015 - 2021 ~ mspot.ro Powered by Globe Vision Design