Pachet StartUP

Orice început e dificil, dar împreună încercăm să simplificăm lucrurile

Vrei să începi o afacere sau ai deja o afacere dar vrei să o duci la nivelul următor? Foarte bine! Înseamnă că ești un curajos și nouă ne plac oamenii curajoși! Din experiență știm însă că nu e deloc simplu și un ajutor nu strică niciodată. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de identitatea, imaginea și promovarea business-ului tău. Îți oferim tot, în toate mediile: online, print, dar și produse promoționale.

Am creat un pachet de startup care pornește de la crearea unei identități pentru afacerea ta. Concepem un nume, un logo, un slogan, în general o identitate proprie pentru business-ul tău, care să te facă să ieși din mulțime și să fii remarcat. Continuăm apoi cu promovarea în mediul online. Potențialul acestui segment este unul uriaș, și cu o rată de creștere uluitoare, trend demonstrat în ultimii ani în România. Costuri și eforturi minime față de alte modalități de promovare, câștiguri garantate! Noi îți creăm site-ul și te ajutăm să îl promovezi, prin rețeaua noastră de site-uri partenere, înscriere în directoare, optimizare pentru motoarele de căutare și altele. Îți facem intrarea și în Social Media, îți creăm conturi pe rețele de socializare (Facebook, Twitter, etc.) și stabilim împreună campaniile de promovare ale afacerii sau produselor tale.

Mediul online nu înseamnă însă totul în ceea ce privește promovarea business-ului tău. Cu toate că trăim într-o lume din ce în ce mai tehnologizată, print-ul este în continuare un mod eficient de a-ți promova afacerea și de a te face cunoscut. Ai nevoie de flyere, pliante, cărți de vizită, cataloage și altele, iar noi ți le putem oferi.

Detaliile și forma finală a pachetului StartUp o vom stabili împreună, în funcție de necesitățile și dorințele tale.

Cerere oferta

Servicii:

Prioritate:

Rezolvati operatia simpla de mai jos
5 + 2 =

PUBLICITATE

© 2015 - 2021 ~ mspot.ro Powered by Globe Vision Design